Interlook Design | kapsalon inrichtingen

Interlook Design | kapsalon inrichtingen

Know how is een buitengewoon, sterk begrip wat Interlook Design samenvat.
Het zijn niet de slogans die een bedrijf omschrijven, maar de ervaringsdeskundigheid opgebouwd met de jaren die de intrinsieke kracht vormen.
Dat is wat de klant voelt.

Het bedrijf Interlook Design staat voor doelgerichtheid, open minded denken, snelheid, resultaatsgerichtheid, communicatie, klantgerichtheid, kwaliteit, energie, servicegerichtheid, oplossend denken. Dit zijn geen waarden waar je opeens aanspraak op maakt. Dit is elke dag hard werken, bijsturen, je lat hoger leggen, kortom hier heb je daadkracht voor nodig, je moet het ontzettend graag doen. Dat dit niet altijd eenvoudig is, begrijpt iedereen. Maar het is een eer om met onze klanten tot een mooi resultaat te komen. Isabelle De Waele, Thierry Teirlinck en het ganse team staan reeds vele jaren in de branche van kapsalon inrichtingen en de schoonheidsspecialist. De ambitie blijft groot en de motivatie werkt aanstekelijk.
We heten u welkom in de leefwereld van Interlook Design. Laat u inspireren en heb je vragen of suggesties, we zijn één en al oor. Tot gauw !


Isabelle De Waele +32 (0)495 47 44 95

Thierry Teirlinck +32 (0)495 54 83 28Terug naar boven