Interlook Design Expo Kortrijk 1739

THE HAIR PROJECT 2019Kortrijk

Vlechten tegen kanker, we care!

DIT WAS THE HAIR PROJECT 2019 !

Bedankt aan iedereen die er bij was!

INTERLOOK DESIGN vs THE HAIR PROJECT - AFTERMOVIE

VLECHTEN TEGEN KANKER, WE CARE!

Gezond zijn, is geen vanzelfsprekendheid.

Interlook Design bestaat 25 jaar. We zijn gezond.  We zijn gelukkig.  Maar we zijn ook dankbaar en vooral we zijn blij dat we ook eens iets terug kunnen doen.

Vandaar een oproep aan alle empathische kappers en collega’s:  Op The Hair Project Kortrijk zullen wij op zondag 24 februari 2019, van 13.00h tot 17.00h, vlechten tegen kanker.  

Net naast de beursstand van Interlook Design ( nr 131) kun je een vlecht maken en versieren met het enige, echte “Vlechten tegen kanker, we care” lint.  Voor eenieder van jullie die investeert in een model, sponsoren wij, Interlook Design, “DE STICHTING TEGEN KANKER” met 20.00€ extra.  Zo gaat er een mooi bedrag per model naar een nobel doel.

We belonen iedere vlechter en gevlochten model met een leuk aandenken en een bijzondere warme dank om hieraan mee te participeren.

Inschrijven kan op de stand.  Modellen neem je uiteraard zelf mee, maar het kan ook jezelf, je partner, vriend(in), buurman of je kindjes, mannen of vrouwen.  Wie zich geroepen voelt om vooraf een seintje te willen geven, wordt beloond met een extra attentie.

THE MAKING OF : INTERLOOK DESIGN WORDT 25 JAAR !!

Wie een carrière van 25 jaar achter de rug heeft, mag en moet terecht trots zijn. Zo ook Interlook Design en Thierry Teirlinck aannemingen. Deze tandem heeft de tand des tijds met bravoure doorstaan. Ik zou zelfs durven stellen dat deze tandem op dit moment fantastisch draait. De symbiose tussen creativiteit, ervaringsdeskundigheid, hedendaags, gedisciplineerd, gestructureerd, correct en standvastigheid smaakt naar 25 jaar jong in plaats van 25 jaar oud. 

Om een held te zijn in je vakgebied, moet je van je job houden. Het moet een passie zijn. De klanten die voor deze tandem kiezen, voelen dit en daar zijn we terecht fier op. Want dankzij onze klanten, zijn we geworden wat we zijn. Als je op zoek bent naar gepassioneerde inrichters voor je kapsalon, neem dan zeker contact met ons op. 

DIT WAS THE HAIR PROJECT 2017 !

Herinner je je 2017 nog? 

Herbeleef de sfeer, plezier en hilariteit opnieuw en bezoek onze stand 131 @ Kortrijk XPO tijdens The Hair Project ! 24 & 25 februari 2019 ;-)

Volg ons op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste updates over onze  events op de beurs in Kortrijk !

Bezoek ook onze website voor meer info! 

Tot binnenkort...

Inspiratie nodig voor de vernieuwing van je kapsalon?  Bekijk hier onze realisaties.

Mail een kennisBedankt

Deze link werd naar uw kennis verstuurd.