Home
In the mood for passion? Niemand blijft graag bij de pakken zitten, wij ook niet. Onze ambitie is duidelijk, wij helpen graag iedereen met ambitie voor zijn passie. Jullie zijn van harte welkom in onze vernieuwde toonzaal.

Enkele realisaties

Kapsalon inrichting: Hairfashion by Kimberley Harelbeke

- Kimberley

- Kimberley - Kimberley
Kapsaloninrichting Marble Wood 3
Kapsalon inrichting: Hairfashion by Kimberley Harelbeke

- Kimberley

- Kimberley - Kimberley
Kapsaloninrichting Marble Wood 40
Kapsalon inrichting: Brondette Roeselare

- Lisa

- Lisa - Lisa
Kapsalon inrichting: Brondette Roeselare

- Lisa

- Lisa - Lisa
Kapsaloninrichting Pink Gold Marble 10
Kapsaloninrichting Pink Gold Marble 17

Interlookers aan het woord

Interlook, a five star brand

1
werken met mensen
2
transparantie
3
alles onder één dak
4
familiebedrijf
5
full-service

Op zoek naar de kapsalon inrichting van je dromen?

Ook nieuwsgierig wat een vernieuwde kapsalon inrichting met je omzet zal doen?

Wanneer het tijd is om je kappersinterieur te vernieuwen, dan is dit het uitgelezen moment om je concept eens van naderbij te bekijken. Als we onze carrière overzien dan moeten we vaststellen dat ook je kapsalon inrichting een grote rol speelt. Het maatpak vinden voor jouw visie op het kappersgebeuren, is vaak de sleutel tot een originele kappersinrichting. Ook benieuwd wat Interlook Design voor jou kan betekenen, neem dan zeker contact op.

Wat maakt van Interlook...

Je kapsalon inrichting vernieuwen doe je in vertrouwen met je aannemer en inrichter. We hebben als Interlook Design alles in huis om de ideale "sleutel op de deur" formule aan te bieden. Verwachtingen en budget zijn belangrijke parameters in het vinden van het juiste maatpak. We garanderen een zeer hoge kwaliteit en graad van afwerking. Dienst na verkoop vinden wij zeer belangrijk. Een tevreden klant is alles voor ons. Onze architecten staan garant voor een eigentijds design. Kapsalon interieur ideeën nodig? Bekijk hier onze realisaties!