Kapsalon inrichten

Je kapsalon inrichten wordt vaak onderschat. De sfeer en gezelligheid van je kapsalon inrichting heeft nochtans een grote invloed op de beleving van je klant. Je drukt ermee uit waar jouw kapperszaak voor staat.

Onze Interlook Design Collectie en Concepten zijn uitgegroeid tot een herkenbare brand en vaste waarde binnen de kapperswereld sinds 1994. Met leveranciers van over de hele wereld trachten wij zo uniek mogelijke combinaties te creëren in elk kapsalon.

Wij bij Interlook Design denken niet meer 'out-of-the-box', eerder 'like-there-is-no-box'. We willen met onze missie en visie de perfecte beleving geven aan de kapper en eindklant. Comfort, kwaliteit en een 5-sterrenservice zijn daarin de onmiskenbare kenmerken.

Van de kennismaking tot het kiezen van je kappersinterieur voelt bij ons meer aan als een fantastisch familiefeest waar je geen einde aan kan maken. Met die reden keren onze klanten ook steeds terug bij het vernieuwen van hun kapsalon. Éénmaal je de beleving hebt meegemaakt, wil je op geen enkele andere manier nog je nieuwe kapsalon inrichting kiezen.

Volg ons op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwste updates, kapsalon vernieuwingen en realisaties, maar ook van events, tornooien, de beurs en zoveel meer waar we elkaar zeker terugzien!

Elke samenwerking is ook voor ons uniek en dat koesteren wij net zozeer als jij.

Inspiratie nodig? Bekijk hier onze realisaties.

Kapsalon inrichten