Aanpak

Wat kunnen wij bij INTERLOOK DESIGN voor jouw kapsalon betekenen?

In het DNA van Interlook Design zitten een aantal principes die ons zeer dierbaar zijn:

  • Wij geloven in een persoonlijke benadering van ieder kapsalon, een maatpak dat goed aanvoelt en jaren kan meegroeien met jouw groeiproces;
  • Wij geloven in een 5 sterren service, zowel voor, tijdens of na-service van jouw verbouwing of upgrading van je salon;
  • "SIZE DOESN'T MATTER", de grootte van je kapsalon speelt geen rol, groot of klein, ieder concept verdient onze volle aandacht;
  • Wij geloven dat Interlook klanten de klik voelen met ons bedrijf, waarbij dat het wederzijds geloof in elkaar een solide basis heeft om op aangename, professionele manier samen te werken.

Hoe werken wij? Welk traject mag je bij INTERLOOK DESIGN en THIERRY TEIRLINCK verwachten?

In onze werkwijze herken je een aantal opeenvolgende herkenningspunten die een optimale samenwerking garanderen. Door de jaren heen hebben we een traject samengesteld waar iedere klant zich in herkent.

Het begint met de eerste kennismaking. Al dan niet in de showroom of op locatie. Isabelle en Thierry, beiden zaakvoerder, elkaars levensgezel en ervaringsdeskundigen in de kapperssector, luisteren, ervaren en inventariseren waar de klant naar toe wil. Je krijgt hierbij te horen hoe Interlook Design en Thierry Teirlinck nauw met jou samenwerken en als inrichters van jouw concept één aanspreekpunt vormen. Ontwerp en realisatie onder één dak, krachtiger en efficiënter kan het niet.

Vervolgens gaan we ontwerpen, tekenen en eenvoudige oplossingen bedenken voor soms moeilijke vraagstukken, zoals ergonomie, design, bouwstructuren, materialen, omzet, kostprijs, budget en dromen die moeten gerealiseerd worden.

Daarna volgt de verkenning, 3D-presentatie, de bespreking van de droom, het visualiseren van het design en de verbouwing, bespreken van het budget, compromissen sluiten en zoeken naar de optimale realisatie.

Wederzijds akkoord, timing, afspraken, en dan gaan we ervoor...

Wij, Interlook Design en Thierry Teirlinck aannemingsbedrijf, kunnen rekenen op een uiterst professioneel team van medewerkers en onderaannemers. Het team bij Interlook Design zorgt voor het design, de maatmeubelen, de verlichting en de uitstraling.

Thierry Teirlinck, het hoofd van onze creatieve cel is iedere dag aanwezig op de werf. Hij begeleidt alles tot in de puntjes. Van afbraakwerken tot gyprocplafonds, schilderwerken, materiaalkeuzes, elektriciteit, sanitair, vloeren, ramen, deuren, airco, enz.

VERBOUWEN, BIJBOUWEN, PIMPEN, VAN GARAGE NAAR KAPSALON, alles wat je nieuw kapsalon nodig heeft om van jou een tevreden klant te maken, is bij ons aanwezig.

Ieder concept, groot of klein, verdient onze volle aandacht.

Volg ons op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwste updates, kapsalon vernieuwingen en realisaties, maar ook van events, tornooien, de beurs en zoveel meer waar we elkaar zeker terugzien!

Elke samenwerking is ook voor ons uniek en dat koesteren wij net zozeer als jij.

Inspiratie nodig? Bekijk hier onze realisaties.