Over Interlook Design

Het team dat jou doet wegdromen in je nieuwe kapsalon

Know-how is een begrip dat Interlook Design kort en krachtig samenvat.
Het zijn niet de slogans die een bedrijf omschrijven, maar de ervaringsdeskundigheid opgebouwd met de jaren die de intrinsieke kracht vormen.


Dat is wat de klant voelt.

Het bedrijf Interlook Design staat voor…

doelgerichtheid, open minded denken, snelheid, resultaatsgerichtheid, communicatie, klantgerichtheid, kwaliteit, energie, servicegerichtheid, oplossend denken. Dit zijn geen waarden waar je opeens aanspraak op maakt. 

Dit is elke dag hard werken, bijsturen, je lat hoger leggen, kortom hier heb je daadkracht voor nodig, je moet het ontzettend graag doen. Dat dit niet altijd eenvoudig is, begrijpt iedereen. Maar het is een eer om met onze klanten tot een mooi resultaat te komen. 

Wij, Isabelle De Waele, Thierry Teirlinck en het ganse team, staan reeds vele jaren in de branche van kapsalon- en de schoonheidsspecialist inrichtingen. De ambitie blijft groot en de motivatie werkt aanstekelijk.

We heten u welkom in de leefwereld van Interlook Design. Laat u inspireren en heb je vragen of suggesties, we zijn één en al oor. 

Tot gauw!

Bekijk hier onze aanpak.

Bezoek vrijblijvend onze showroom te Nazareth!

In 1994 is Interlook Design gestart te Deinze. Door de snelle groei en vraag naar deze unieke manier van kapsalon concept inrichtingen zijn we na 15 jaar verhuisd naar Nazareth.  

Vandaag vind je onze Interlook Design showroom terug in een omgeving die je onmiddellijk katapulteert naar een idyllische plek ergens in het zuiden. Met dank aan de fantastische ontwerpen en ideeën van Thierry Teirlinck in combinatie met wat we bij Interlook Design altijd doen, het thuisbrengen van een eigen karakter en passie ...

Je komt bij ons terecht in een familiebedrijf waar gezelligheid en thuisgevoel een must zijn. Verwacht dus zeker af en toe een tekening van Marie-Belle of een pootje van D'Artagnan. Heb je het daar moeilijk mee dan houden wij daar zeker rekening mee!

Onze showroom bevat een uitgebreide collectie aan kapsalon meubilair, interieur ontwerpen en decoratie. Doch, indien je niet meteen vindt waar je naar opzoek bent kan je steeds beroep doen op de kennis en netwerk van Interlook Design. Wij begeleiden u van A-Z doorheen het gehele traject. 

Zit je vast in jouw 'box-thinking'? Bezoek vrijblijvend onze showroom en ervaar de unieke beleving die jou automatisch uit dat hokje bevrijdt. Wij, Isabelle, Thierry en het team, staan steeds voor je klaar. 

Nog niet overtuigd? Bekijk dan eerst onze realisaties op de website. Geef ons een seintje als je op bezoek komt en nestel je daarna aan jouw tempo in een verhaal dat we samen tot een goed einde zullen brengen. 


Tot binnenkort!

Bekijk hier onze aanpak.