kapsalon-inrichting-knokke-cosy

NEW YOUWestkapelle

"Toen ik het plan voor het eerst zag was het echt een wauw."

Sabine, kende je Interlook Design al?

Ik had voordien nooit met Interlook Design samengewerkt. Wij stonden op punt om een pand te kopen toen Thierry eerst eens langskwam om naar het pand te kijken. Op basis van zijn advies (Thierry ademt letterlijk verbouwingen uit) werd beslist om het pand te kopen.

Vooraf maakte ik een moodboard waarmee ik naar Interlook ging. Dit verduidelijkte meer de weg waar ik naartoe wou met mijn nieuw kapsalon. Het moest een huiselijke sfeer worden maar wel professioneel en luxueus. 

Toen ik het plan voor het eerst zag was het echt een wauw. Ze hebben dan ook niet veel moeten aanpassen. De werken gingen heel vlot. Problemen zijn er altijd maar die worden altijd snel opgelost, want Thierry is altijd bereikbaar.

Een goede raad voor de collega kappers!

De prijs voor een nieuw kapsalon is misschien heel wat, maar Interlook maakte ons salon echt zoals wij het wilden. Alles, zoals de reacties van de klanten, de ergonomie, het welzijn voor ons zelf in het kapsalon, de marketing die je wil voeren t.o.v. uw klanten en de branding die je toont, met dit alles houden ze rekening en integreren ze in uw salon. 

Er is dus geen ander keuze dan Interlook!


Sabine Casier.

Mail een kennisBedankt

Deze link werd naar uw kennis verstuurd.