Kapsalon Inrichting Landelijk 14

COIFFURE JESSIEWortegem-Petegem

"Ik voelde mij direct op mijn gemak en ik had er alle vertrouwen in dat het zou goed komen." Jessie

Wat zijn de gevolgen van dit vernieuwde kapsalon?

Ik ben begonnen bij mijn moeder als kapster. Na mijn avondschool in Oudenaarde kon ik in bijberoep beginnen. Ik deed de klanten van mijn moeder, maar dan aan huis.

Samen met mijn man waren we al lang aan het zoeken naar iets nieuws. We vonden een stuk grond om daar een woning met kapsalon op te bouwen. Dit zou een top ligging worden.

Ik heb Interlook leren kennen via mijn collega van Kapsalon Mieke. Die zei “Ga bij Interlook Design ook ne keer gaan luisteren.” 

Ik maakte een afspraak & de klik was er onmiddellijk ! Meubels en een specifieke tafel in hout is mijn stijl. Ik voelde mij enorm op mijn gemak bij Isabelle, Thierry & hun team. Dus ik had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen.

De ruimte die getekend was door onze architect was 19m², deze hebben ze aangepast. Een kleine ingreep werd er gedaan, de ruimte werd met 2m² vergroot zodanig dat we nog een kassa konden bijzetten. We hadden ineens een heel andere ruimte. 

Voorheen was ik ook bij andere firma's langs geweest maar dat gaf mij geen goed gevoel. Interlook was de enige firma die heel correct was naar datum. 

Het gevolg van dit mooie kapsalon? De boekingen blijven binnen lopen! Er is dus twijfel of ik in bijberoep blijf met al het werk dat binnenkomt en misschien overschakel naar hoofdberoep!

Jessie Haghedooren

Menu

Ingrediënten:
  • ✓ Stoelen en wasunits
  • ✓ Meubilair op maat
  • ✓ Verlichting

Timelapse: 1 dag

Mail een kennisBedankt

Deze link werd naar uw kennis verstuurd.