kapsalon-inrichting-cosy-modern

KAPSALON JASMINE Pittem

De werken gingen heel vlot en elke werkdag werd ook alles heel proper achtergelaten.  

Hoe heb jij deze samenwerking ervaren?

Sinds begin februari zit ik in mijn nieuw kapsalon. De eerste kennismaking met Interlook Design was dankzij mijn 7de jaar op de haarafdeling van Sint-Jozef te Tielt. Toen zijn we voor ons eindwerk op bezoek geweest bij Interlook Design. 

De manier waarop je bij Interlook ontvangen wordt, is echt ongelofelijk. Je bent er echt welkom, ook als student! Toen wist ik meteen : Als de tijd er klaar voor is, wil ik met Interlook Design samenwerken. Van kleins af aan wist ik dat ik kapper wilde worden. Ik droomde er toen al van om mijn eigen zaak te starten.

Na 9 jaar een kapsalon te hebben gehad in het centrum van Pittem zit ik hier in Bekkemmeers, een nieuwe wijk in Pittem. 

Voor mijn eerste bezoek aan Interlook Design vroeg ik mijn moeder om met me mee te gaan.  We hebben er 2 uren gezeten... vooral veel gelachen en geweend!  Het voelde zo goed en professioneel aan. 

Belangrijk was dat we eerst de financiële kant konden bekijken. Met dat plan moest ik naar de bank om de financiële haalbaarheid te bespreken. Alles werd goedgekeurd en we konden starten. 

Op basis van enkele foto's die ik op Pinterest vond, hebben zij een ontwerp gemaakt en dat was meteen hetgeen ik zocht. 

De werken gingen verliepen heel vlot en elke werkdag werd ook alles heel proper achtergelaten.  Het was hier properder dan ervoor en ik ben echt enorm tevreden van het resultaat!  

Jasmine

Menu

Ingrediënten:
  • ✓ Stoelen en wasunits
  • ✓ Meubilair op maat
  • ✓ Verlichting
  • ✓ Concept
  • ✓ Gyproc

Timelapse: 5 werkdagen

Mail een kennisBedankt

Deze link werd naar uw kennis verstuurd.