Cf055253

VAN LUCHENE HAIR & BEAUTYWaregem

"Ik was bij andere kapsalon inrichters gaan kijken maar bij Interlook was het direct de klik, het voelde heel goed aan."

Na 25 jaar was het tijd voor vernieuwing

Interlook Design heeft 25 jaar geleden de eerste inrichting van toen nog Coiffure Van Luchene uitgevoerd. Toen was het nog André Van Luchene, de vader van Peter die de zaak uitbaatte.

Zelfs 25 jaar geleden was het al een heel goede installatie van zeer goede kwaliteit die nu nog steeds iets uitstraalde, maar het was tijd voor wat vernieuwing.
 
Ik was bij andere kapsalon inrichters gaan kijken, maar bij Interlook was het direct de klik die heel goed aanvoelde. Het persoonlijke bij Isabelle en Thierry gaf de doorslag voor de keuze om met Interlook samen te werken. 

Ook de interieurarchitecte heeft heel mooi werk geleverd. Als het buikgevoel goed zit bij mij, dan is het meestal goed. De manier van werken met de kapperseilanden wilde ik behouden, maar wel vernieuwen. Met het gegeven van de kapperseilanden hebben ze een volledig nieuw concept bedacht.  Heel mooie ontwerpen, we zaten op de zelfde golflengte. 

Ze hebben mij ook goed geholpen met de pop-up. Ik kon de mensen alleen laten tijdens de werken. Zo'n vertrouwen was er.

Peter Van Luchene

Mail een kennisBedankt

Deze link werd naar uw kennis verstuurd.