NIEUWE LEVERING! • LA LAMPE MAGIQUE DE MAURICE BERGER • LAMPE BERGER

Gepost op 18 november, 2016

Het was in 1898, toen het ongelofelijke verhaal van Lampe Berger begon.

Om het belangrijkste probleem van zijn tijd aan te pakken, de steriliteit in ziekenhuizen, vond apotheker Maurice Berger in 1898 het diffusiesysteem met katalyse uit en vroeg er octrooi op aan.
De revolutionaire technologie, die de atmosfeer van afgesloten ruimten zuiverde, gaf hem het lumineuze idee om er parfum aan toe te voegen. Het werd al snel in privéwoningen gebruikt, waardoor het bedrijf Lampe Berger ontstond.

Het kleine model dat slechte geuren vernietigde zag haar hoogtepunt rond 1930. Geuren zorgden voor een dimensie van plezier; de Lampe Berger werd een collectors item, elke Lampe Berger wordt geassocieerd met een ontwerper en grote fabrikant zoals Cristal de Baccarat, Cristalleries de Saint Louis, Emile Galle, Rene Lalique, en vervolgens de top porselein producenten van de jaren 1950 ... Coco Chanel, Jean Cocteau , Colette en Picasso hadden elk hun eigen Lampe Berger.

Dit systeem bleef evolueren en werd voortdurend verbeterd, waardoor het relevant bleef in het leven van de 21st eeuw.

Ieder jaar verkoopt Lampe Berger meer dat 5 miljoen liter huisparfums en 800,000 Lampe Berger modellen over de hele wereld. Meer dan een eeuw nadat het werd uitgevonden is Lampe Berger nog steeds een groot succes!


Vanaf de start is het altijd een Frans bedrijf gebleven met een internationale allure, verkocht in 56 landen, en meer dan 7000 verkooppunten over de hele wereld.

AVAILABLE @ Interlook Design BVBA:

• WE HEBBEN NIEUWE LAMPE BERGER MODELLEN BINNEN •

Een lekker geurtje nodig in jouw kapsalon?
Tegelijk een geurtje die de lucht nog eens zuivert?

Lampe Berger biedt de oplossing en staat dan ook nog eens mooi in elke kapsalon inrichting of gewoon bij je thuis.

Fijn weekend!